ÅRETS JULEFROKOST

Menuen 225,- pr. pers.

Koldt

Marineret sild med capers og løg.
Karrysild med tomat.
Koldrøget laks med røræg og purløg.
Halve æg og luksusrejer med hj. mayonnaise.

Lunt
Frisk paneret fiskefilet med hj. remoulade og citron.
Kamsteg med hj. rødkål.
Leverpostej med bacon og champignoner
Hj. frikadeller og frisklavet agurkesalat.
Julemedister

Dessert
Brie med kiks og druer
Risalamande med lun kirsebærsauce.

OBS: Brød og smør medfølger ikke.

Minimum 4 kuverter, menuen kan bestilles i perioden 15/11 til om med 26/12.​

KOM OG NYD MADEN I VORES HYGGELIGE RESTAURANT. VI HAR ÅBENT FOR WALK IN.

59 444 393

Man-Søn: 16:00-21:00

MARTINS GASTRO

Sme​delundsgade 39C
​4300 Holbæk

Telefon: 59 444 393
Mail: info@mgastro.dk

Se fødevarestyrelsens kontrolrapport her

Åbningstider

Mandag: 16:00 – 21:00​

Tirsdag: 16:00 – 21:00

Onsdag: 16:00 – 21:00

Torsdag: 16:00 – 21:00

Fredag: 16:00 – 21:00

Lørdag: 16:00 – 21:00

Søndag og helligdage: 16:00 – 21:00​

Om os

Tilbage i 2002 startede Martin i kokkelære på restaurant Bjælke-Stuen i Kgs. Lyngby. Bjælke-Stuen har sine rødder i det danske køkken sammen med en steakhouse afdeling.