Om kokken

Tilbage i 2002 startede Martin i kokkelære på restaurant Bjælke-Stuen
i Kgs. Lyngby. Bjælke-Stuen har sine rødder i det danske køkken sammen
med en steakhouse afdeling.

Efter endt uddannelse i 2005 var Martin forskellige steder i det indre København for at udvikle sig med en mere moderne side af gastronomien.

Herefter kom Martin til DGI-Byen, hvilket var et vigtigt element i hans udvikling. I DGI-Byen arbejdede han både i den topmoderne à la carte restaurant og med de store selskaber i Øksnehallen med plads til omkring 3000 gæster.

I 2008 vender Martin tilbage til sin fødeby Holbæk, hvor han bliver køkkenchef på Hotel Strandparken. Her oplever han en dejlig tid med
masser af udfordringer indtil han i 2010, som 25-årig, tager skridtet
videre og bliver selvstændig.

Med en sådan fortid er Martin blevet opfostret med den mad, som han
i dag leverer i sin egen restaurant. Hos Martin’s Gastro kan vi lide lidt af
det hele!