Take Away i Holbæk

Hvis du har brug for en afslappende aften derhjemme uden madlavning, så spring frysepizzaen over og tag maden fra Martin’s Gastro med hjem.

Det kan også være, at du skal have gæster, men at du ikke har tid til at lave mad. Forkæl dine gæster med god og veltillavet dansk mad af høj kvalitet.

Vi kan levere maden

Hos Martin’s Gastro tilbyder vi take away i Holbæk og opland. For at gøre det nemt for dig, så kan vi også levere maden til din hoveddør.

Vi har kunder i Roskilde, Tølløse, Lejre, Frederikssund og Kalundborg, og vi finder helt sikkert også din bopæl!

Vi bringer mad ud, som er lavet helt fra bunden – det gælder uanset, hvad du vælger på menukortet. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Take away i høj kvalitet

Hos Martin’s Gastro kan du få alt fra steak, flæskesteg og kylling til burger og fisk. Du kan vælge blandt de samme retter, som kan spises i restauranten, og du finder helt sikkert noget til hele familien på menukortet.

Martin’s Gastro tilbyder take away, som dygtige og professionelle mennesker står bag. Maden er lavet på friske råvarer, og vi kan derfor sikre, at kvaliteten er i orden.

Vi tilbyder almindelige hverdagsretter, og du får derfor ikke dårlig samvittighed over usund take away.

Med mad fra Martin’s Gastro får du en fantastisk smagsoplevelse i dine vante rammer.

Kontakt os

Skal vi bringe aftensmaden til din hoveddør, eller vil du selv hente den med hjem? Ring til Martin’s Gastro på 59 444 393 og bestil take away til din hjemmeaften.

Med vores take away får du mere tid til dig selv og din familie.

Du er selvfølgelig også velkommen til at spise i vores hyggelige restaurant.

Hvis du skal holde et større arrangement, så tilbyder vi også catering.

Vi glæder os til at servere din mad.