CATERING TIL DIT
ARRANGEMENT

Der er altid en anledning til at bestille god mad. Hos Martin’s Gastro tilbyder vi catering, hvor vi leverer mad til forskellige begivenheder, højtider og mærkedage i blandt andet Holbæk, Hvalsø og Odsherred.

Som vært er der meget at tænke på, når man holder et arrangement for mange gæster. Vi sørger for, at du bliver fri for at tænke på madlavningen.

Hos Martin’s Gastro har vi erfaring med catering til blandt andet:

Vi leverer dejlig mad til både små og store arrangementer.​

Skræddersyede menuer

Smagfuld mad er med til at skabe gode oplevelser. Hos Martin’s Gastro tilbyder vi veltilberedt dansk mad tilberedt af friske kvalitetsråvarer. Vi går op i smag og kvalitet.

Det er vigtigt for os at sammensætte den helt rigtige menu til dit arrangement. På baggrund af en god dialog med dig skræddersyr vi en menu, som imødekommer dine behov. Det kan for eksempel være en konfirmationsmenu, bryllupsmenu eller andre former for mad til fest.

Vi sikrer en kombination af mad, som er frisk, velsmagende og flot anrettet, uanset om der er tale om buffet, brunch, grill, frokost eller tapas.

Du kan regne med os og vores catering

Hos os får du mad, som der er lagt tid og energi i at tilberede. Vores dygtige og professionelle kokke går ikke på kompromis med kvaliteten.

Dertil kan du med catering fra Martin’s Gastro være sikker på, at maden bliver leveret til tiden. Vi holder aftaler, og maden bliver leveret, så den er klar til dine gæster.

Information omkring afbestilling

Ved afbestilling af hele arrangementet, eller ved reduktion på mere end 10 % i antal bestilte kuverter efter ovennævnte tidspunkt, men dog inden 6 døgn før arrangementets afholdelse, kan vores firma kræve en godtgørelse, der svarer til 50 % af prisen for de bestilte kuverter ved reduktion i antal, dog for det afbestilte antal ud over 10 %. Desuden kan vores cateringfirma kræve at blive holdt skadesløs for udgifter til særligt aftalte ydelser, der ikke kan afbestilles (for eksempel musik, optræden og så videre).

Ved afbestilling og enhver reduktion i antal bestilte kuverter senere end 6 døgn før arrangementets afholdelse kan virksomheden kræve en godtgørelse, der svarer til 75 % af samtlige ydelser.

KOM OG NYD MADEN I VORES HYGGELIGE RESTAURANT. VI HAR ÅBENT FOR WALK IN.

59 444 393

Man-Søn: 16:00-21:00

MARTINS GASTRO

Sme​delundsgade 39C
​4300 Holbæk

Telefon: 59 444 393
Mail: info@mgastro.dk

Se fødevarestyrelsens kontrolrapport her

Åbningstider

Frokost

Alle dage: 11.00 - 14.00

Aften

Alle dage: 17.00 -  21:30

Om os

Information kommer snart.