BUFFET

Alle priserne er pr. person og der kan som minimum bestilles til 10 couverter​

Her på siden har du muligheden for helt selv at sammensætte en buffet ud fra dit behov, ønsker og budget. du finder et eksempel nederst på siden.

FORRETTER

79,- pr. Pers. (Portionsanrettes i weck glas)​​

​Marinerede rejer

anrettet på bund af sprøde salater med ærtepüré, sprødt serrano og friske ærteskud, Hertil friskbagt brød

Rimmet laks

med rygeostecreme, trøffelparfumeret rugbrødcrumble og skovsyre anrettet på bund af feldtsalat, Hertil friskbagt brød

Varmrøget laksemousse

rørt med friske urter, skalotter og friske grønne asparges på bund af sprøde salater, Hertil friskbagt brød

Bagt Hellefisk

anrettet på bund af spæde salater med timianbagte cherrytomater og toppet med friske krydderurter samt krydderurteolie, Hertil friskbagt brød

Lufttørret serranoskinke

anrettet på crodité af fennikel og babyspinat samt basilikumspesto og sprød parmesanflage, Hertil friskbagt brød​

BUFFET

prisen på kød er beregnet ud fra en vægt på 150g. I rå vægt pr. Pers. Det anbefales af vælge 2-3 typer til en buffet.

Grillet Amerikansk oksebavette (i stil med flankesteaks)​

105,-​

Braiseret oksespidsbryst serveret i braiserlagen

85,-

Oksehøjreb stegt på ben (Min. 15 kuverter)

139,-

​Langtidstegt Amerikansk okse yderlår

75,-

Rosa stegt oksefilet med fedtkant, krydret med havsalt

95,-

Oksemørbrad med hvidløg og timian

129,-

Langtidstegt Amerikansk Okse culotte krydret med rosmarin og havsalt

95,-

Hvidvinsmarineret kalve cüvette med honning

75,-

Øl marineret kalvetyksteg

85,-

Grillet svinekortelet, marineret i rosmarinmarinade

65,-

Svinemørbrad svøbt i bacon med dijonsennep og frisk basilikum

85,-

Rosmarinstegt svinekam

65,-

Sprængt nakkekam

65,-

Spoleben i egen BBQ- marinade (gris)

65,-

Braiseret svinekæber serveret med braiserurter og sauce

95,-

Suprême kyllingebryst med citron, rosmarin og hvidløg

65,-

Unghanebryst stegt med paprika og sydesalt

65,-

Helstegt lammekølle uden ben, krydret med timian og hvidløg

95,-

1 Hel pattegris (25-30kg.) Inkl. Leje af grill, opsætning og afhentning (I Holbæk by) 3200,-

Grill og udstyr skal være rengjort ved afhentning ellers pålægges gebyr på 300,-

TILLÆG TIL BUFFET

Halve bagte kartofler, grillet med havsalt og frisk timian

20,-

Friske grønne asparges svøbt i bacon

20,-

Selleribøf med friske krydderurter

25,-

TILBEHØRSPAKKER:

Tilbehørspakke 1

Tomatsalat med perlemozeralla vendt i krydderurteolie og frisk basilikum
Spæde blandede salater med tørrede tranebær og ristede pinjekerner
Små smørbagte kartofler med havsalt
Sauce Bordelaise (klassisk rødvinssauce)
Hjemmebagt brød

99,- pr. person

Tilbehørspakke 2

Crispsalat med edamamebønner, ristede græskarkerner, frisk chili og cherrytomater
Broccolisalat med pinjekerner, rødløg og bacon
Kartoffelbåde stegt med paprika og havsalt
Tzatziki med dild og hvidløg
Hjemmebagt brød

99,- pr. person

Tilbehørspakke 3

Fennikelsalat med nektarin og koriander
Friske agurker med blokfeta og frisk dild
kartoffelkage af revet kartoffel med fløde og timian
Krydderurtesauce
Hjemmebagt brød

99,- pr. person

Tilbehørspakke 4

Vandmelon med rucolasalat, feta og ristede solsikkekerner
Kartoffelsalat af små nye kartofler vendt i citrusdressing med purløg og radisser
Spæde blandede salater med bagte cherrytomater og marinerede rødløg
Pikantdressing
Hjemmebagt brød

99,- pr. person

Tilbehørspakke 5

Julesalat med friske spire, granatæble og sugarsnaps
Pastasalat med semitørrede tomater, fintsnittet forårsløg og friske krydderurter
Små halve kartofler ristet med sesam
Paprikasauce
Hjemmebagt brød

99,- pr. person

DESSERT

69,- pr. Pers. (portionsanrettet i weck glas)

Æblekage med flødeskum og rasp som gammel manér

Chokolademousse med passionsfrugt coulis og karameliseret pecannødder

Blåbær penna cotta med krystaliseret chokolade og en luftig vaniliespungcake

Kokos toppe med chokolademousse, Karamelsauce og frysetørret hindbær

Hjemmebagt kage og blandet brud af chokolade til kaffen

NATMAD​

Frikadeller med kold kartoffelsalat

79,-

Aspargessuppe med hjemmebagt brød

79,-

Hjemmekogt hønsekødsuppe med kød og mel boller

79,-

Alle buffetter tilberedes og anrettes så det er nemt for jer at holde fest og ikke skulle bruge tid på maden. Stykstege leveres hele og skal derfor trancheres inden servering. Alt leveres færdigtilberedt og i varmekasser lige til at sætte på buffetten!

Alt service tilbage leveres inden for de efterfølgende 3 dage, vasket og afsprittet.

Der kan som minimum bestilles til 10 kuverter.

I øvrigt gælder branchen afbestillingsregler

EKSEMPEL PÅ EN SAMMENSAT BUFFET

Forret

Rimmet laks
med rygeostecreme, trøffelparfumeret rugbrødcrumble og skovsyre anrettet på bund af feldtsalat, Hertil friskbagt brød

79,-

Buffet:

Grillet Amerikansk oksebavette (i stil med flankesteaks)

99,-

Øl marineret kalvetyksteg​

85,-

uprême kyllingebryst med citron, rosmarin og hvidløg

65,-

Valg af tilbehørspakke:

Tilbehørspakke nummer 1

99,-

Dessert:

Blåbær penna cotta med krystaliseret chokolade og en luftig vaniliespungcake

69,-

Natmad:

Frikadeller med kold kartoffelsalat

79,-

Samlet pris pr. Pers:

575,-

SKAL DU HOLDE ET ARRANGEMENT?​

Hvis du skal stå for et arrangement, hvor madlavningen virker uoverskuelig, så bestil catering i Holbæk hos Martin’s Gastro. Vi laver og leverer maden til dit arrangement.

Ring til os på 59 444 393 til en snak om dit arrangement samt dine ønsker og forventninger til maden.

Med catering fra Martin’s Gastro er du og dine gæster sikret en fantastisk smagsoplevelse.

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KOM OG NYD MADEN I VORES HYGGELIGE RESTAURANT. VI HAR ÅBENT FOR WALK IN.

59 444 393

Man-Søn: 16:00-21:00

MARTINS GASTRO

Sme​delundsgade 39C
​4300 Holbæk

Telefon: 59 444 393
Mail: info@mgastro.dk

Se fødevarestyrelsens kontrolrapport her

Åbningstider

Mandag: 16:00 – 21:00​

Tirsdag: 16:00 – 21:00

Onsdag: 16:00 – 21:00

Torsdag: 16:00 – 21:00

Fredag: 16:00 – 21:00

Lørdag: 16:00 – 21:00

Søndag og helligdage: 16:00 – 21:00​

Om os

Tilbage i 2002 startede Martin i kokkelære på restaurant Bjælke-Stuen i Kgs. Lyngby. Bjælke-Stuen har sine rødder i det danske køkken sammen med en steakhouse afdeling.