JULEAFTEN

Juleaftensmenu til 210 kr. pr. person

Bestil velsmagende mad til juleaften

Juleaften er en dag, hvor der stilles store krav og forventninger til aftensmaden. For manges vedkommende er der en klar forventning om, hvad en juleaftensmenu skal bestå af, men hvad gør man så, hvis man skal holde juleaften og ikke har evnerne, tiden eller lysten til at stå flere timer i køkkenet for at lave en saftig andesteg, brune kartofler og en god sauce? Så kan du med fordel bestille mad til juleaften hos vores restaurant.

Vi tilbyder en lækker og velsmagende juleaftensmenu til dig og dit selskab til kun 210 kr. pr. person.

Mulighed for afhentning og levering

Du bestemmer selv, om vi skal levere maden på en ønsket adresse, eller om du selv vil komme og hente den hos os. Vi tilbyder mad til juleaften ud af huset i blandt andet Hvalsø, Holbæk og omegn samt i hele Odsherred.

​Hvad består vores juleaftensmenu af?

Vores juleaftensmenu dækker over traditionel julemad, som man kan forvente at få serveret juleaften. Menuen består af en hovedret og en dessert.

Hovedret:

  • ​Andesteg med svesker
  • ​Kamsteg med hjemmekogt rødkål
  • ​Brune og hvide kartofler
  • ​Velsmagende sauce.

Dessert:

  • ​Risalamande med kirsebærsauce.

Al maden er hjemmelavet fra bunden af med fokus på godt håndværk og med friske råvarer samt masser af kærlighed. Desuden tilbyder vi også mad ud af huset til andre højtider. Se vores julefrokost menu og mortensaften menu.

Kontakt os for bestilling

Denne menu kan som noget nyt fra i år KUN afhentes den 23/12. Ligeledes vil udbringning også foregå den 23/12. Der følger anvisning og vejledning med til færdigtilberedning og anretning af menuen.

Vores juleaftensmenu skal bestilles senest d. 19/12.

Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til allergener, så er du velkommen til at kontakte os for en snak. Vi hører selvfølgelig også meget gerne fra dig, hvis du ønsker at bestille vores lækre og velsmagende juleaftensmenu, så du selv slipper for at skulle stå i køkkenet hele dagen for at tilberede maden til dine gæster. I stedet for kan du med vores hjælp slappe af og nyde dagen.

Gældende regler vedr. afbestilling:

Ved afbestilling af hele arrangementet eller ved reduktion på mere end 10% i antal bestilte kuverter efter ovennævnte tidspunkt, men dog inden 6 døgn før arrangementets afholdelse, kan virksomheden kræve en godtgørelse, der svarer til 50% af prisen for de bestilte kuverter, ved reduktion i antal dog for det afbestilte antal udover 10%. Desuden kan virksomheden kræve at blive holdt skadesløs for udgifter til særligt aftalte ydelser, der ikke kan afbestilles (f.eks. musik, optræden m.v.).

Ved afbestilling og enhver reduktion i antal bestilte kuverter senere end 6 døgn før arrangementets afholdelse kan virksomheden kræve en godtgørelse, der svarer til 75% af samtlige ydelser.

KOM OG NYD MADEN I VORES HYGGELIGE RESTAURANT. VI HAR ÅBENT FOR WALK IN.

59 444 393

Man-Søn: 16:00-21:00

MARTINS GASTRO

Sme​delundsgade 39C
​4300 Holbæk

Telefon: 59 444 393
Mail: info@mgastro.dk

Se fødevarestyrelsens kontrolrapport her

Åbningstider

Frokost

Alle dage: 11.00 - 14.00

Aften

Alle dage: 17.00 -  21:30

Om os

Information kommer snart.