NYTÅRSMENU: LÆKKER OG
​FESTLIG MAD TIL NYTÅR

Menuen 325,- pr. kuvert

Skal du holde en festlig nytårsaften med masser af god mad, men har du ikke tid, overskud eller kokkekundskaber til selv at tilberede maden til dig og dine gæster? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Martin’s Gastro kan du nemlig bestille en lækker, festlig og ikke mindst velsmagende nytårsmenu, der sætter prikken over i’et på året, der er gået.

Vores nytårsmenu kan afhentes på dagen d. 31/12 mellem kl. 10 og 13 i vores restaurant i Holbæk – let tilgængelig uanset om du kommer fra eksempelvis Hvalsø, Odsherred eller et helt tredje sted. Sammen med maden får du selvfølgelig også udleveret en vejledning til minimal færdiggørelse og anretning af den bestilte nytårsmenu.

Velsmagende nytårsmenu til dig og dine gæster

Vores nytårsmenu koster 325 kr. pr. kuvert, og nedenfor kan du læse om, hvad den består af.

Menuen:

Appetizer

Sprødstegt tortilla med trøffel mayo.

Forret

Sprød laks med ærtepure, urtesalat, dildolie, crudite af bolchebede og lilla gulerod og kuvertbolle.

Hovedret

Oksemørbrad, smørristede små kartofler med timian, saltbagt knoldselleri, stegte svampe og rødvins Glace .

Dessert

Mørk chokolade Panna cotta, drømmekage, blåbær coulis, sprøde æblekugler, friske bær og pistacie krokant.

Hjemmelavet kransekage.

Bestil senest den 26/12.

​​

Kontakt os og hør mere eller bestil menuen til nytårsaften

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os på telefon 59 444 393, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores nytårsmenu, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at bestille den til dig og dine gæster nytårsaften.

KOM OG NYD MADEN I VORES HYGGELIGE RESTAURANT. VI HAR ÅBENT FOR WALK IN.

59 444 393

Man-Søn: 16:00-21:00

MARTINS GASTRO

Sme​delundsgade 39C
​4300 Holbæk

Telefon: 59 444 393
Mail: info@mgastro.dk

Se fødevarestyrelsens kontrolrapport her

Åbningstider

Mandag: 16:00 – 21:00​

Tirsdag: 16:00 – 21:00

Onsdag: 16:00 – 21:00

Torsdag: 16:00 – 21:00

Fredag: 16:00 – 21:00

Lørdag: 16:00 – 21:00

Søndag og helligdage: 16:00 – 21:00​

Om os

Tilbage i 2002 startede Martin i kokkelære på restaurant Bjælke-Stuen i Kgs. Lyngby. Bjælke-Stuen har sine rødder i det danske køkken sammen med en steakhouse afdeling.