Forret (anrettet i weck glas)
Rimmet laks med rygeostecreme, trøffelparfumeret rugbrødcrumble og skovsyre anrettet på bund af feldtsalat, Hertil friskbagt brød
Buffet
Spæde salater med sesambagte gulerødder, saltede peanuts og friske æbler vendt i honningvinegrette
Salat af blommetomater, syltede rødløg, bøffelmozzarella og friske ærteskud
Små tærter med semitørrede tomater og rød piment, anrettet med friske urter
Smørbagte små kartofler med frisk rosmarin
Langtidsstegt kalvecüvette marineret med hvidløg og timian
Pocheret unghanebryst serveret i lage med bagte springløg
Cremet flødepebersauce
Hjemmebagt brød og kryddersmør
Dessert
Kokos toppe med chokolademousse, Karamelsauce og frysetørret hindbær
Der kan som minimum bestilles til 10 kuverter.
I øvrigt gælder branchen afbestillingsregler