TAKE-AWAY: BESTIL MAD UD
AF HUSET I HOLBÆK

Hvis du har brug for en afslappende aften derhjemme uden madlavning, så spring frysepizzaen over og tag maden fra vores restaurant, Martin’s Gastro, med hjem.

Det kan også være, at du skal have gæster, men at du ikke har tid til at lave mad. Forkæl dine gæster med god og veltillavet dansk mad ud af huset af høj kvalitet.

Hos Martin’s Gastro tilbyder vi take-away i Holbæk, Hvalsø, Odsherred og opland. Du skal selv hente maden, men vi sikrer dig, at den holder sig lækker og varm – helt til du er hjemme igen.

Vores mad er altid tilberedt helt fra bunden, og det gælder, uanset hvad du vælger på menukortet. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

*Info: Grundet ny lovgivning er der nu påregnet 4,- pr. udleveret pose​

Lækker mad ud af huset i høj kvalitet

Hos Martin’s Gastro kan du få alt fra steak, flæskesteg og kylling til burger og fisk. Du kan vælge blandt de samme retter, som kan spises i restauranten, og du finder helt sikkert noget til hele familien på menukortet.

Vi tilbyder take-away, som dygtige og professionelle mennesker står bag. Maden er tilberedt af friske råvarer, og vi kan derfor sikre, at kvaliteten er i orden. I vores burger benytter vi blandt andet lækker sprødt salat.

Vi tilbyder almindelige hverdagsretter, og du får derfor ikke dårlig samvittighed over usund take-away.

Med vores mad ud af huset får du en fantastisk smagsoplevelse i dine vante rammer.

Kontakt os og bestil take-away

Er du blevet fristet af menukortet? Ring til os på 59 444 393 og bestil sund take-away til din hjemmeaften. Med vores mad ud af huset får du mere tid til dig selv og din familie.

Du er selvfølgelig også velkommen til at spise i vores hyggelige restaurant. Hvis du skal holde et større arrangement, så tilbyder vi også catering, hvor vi gerne leverer maden – nemt og simpelt.

Vi glæder os til at servere din mad.

KOM OG NYD MADEN I VORES HYGGELIGE RESTAURANT. VI HAR ÅBENT FOR WALK IN.

59 444 393

Man-Søn: 16:00-21:00

MARTINS GASTRO

Sme​delundsgade 39C
​4300 Holbæk

Telefon: 59 444 393
Mail: info@mgastro.dk

Se fødevarestyrelsens kontrolrapport her

Åbningstider

Frokost

Alle dage: 11.00 - 14.00

Aften

Alle dage: 17.00 -  21:30

Om os

Information kommer snart.