MORTENSAFTEN

Mortensaften menu til 209 kr. pr. person

Bestil mad til mortensaften

Det er for mange danskere en tradition at samles med familie eller venner for at fejre mortensaften. Fejringen sker aftenen før mortensdag, som er den 11. november, og til maden er der tradition for at spise enten and eller gås. Det er for at mindes biskoppen Martin af Tours, der tilbage i 300-tallet gemte sig blandt gæs for at undgå at blive biskop.

At tilberede and eller gås i november, som i forvejen for mange er en travl tid med masser af julearrangementer for døren, kan være et stressende og tidskrævende projekt. Hvis du ønsker at holde fast i traditionen om mortensaften, men samtidig ikke har tiden, lysten eller evnerne til at tilberede maden til dine gæster, så bestil vores mortensaftenmenu. Den koster kun 199 kr. pr. person og al maden er selvfølgelig hjemmelavet. Desuden tilbyder vi også mad ud af huset til andre højtider, se vores julefrokost menu og juleaftensmenu.

Afhentning af vores menu

Når du bestiller vores mortensaften menu, kan du afhente denne  i vores restaurant fra kl. 16 til 21.

Klassisk mortensaften menu tilberedt af friske råvarer

Vi tilbyder en klassisk mortensaftenmenu, der er blevet tilberedt fra bunden af med gode, friske råvarer. Vi går op i godt håndværk med kærlighed, så maden får masser af smag. Vores menu består af:

Hovedret:

  • ​¼ engelsk landand
  • ​Lune svesker
  • ​Hjemmelavet rødkål
  • ​Agurkesalat
  • ​Brune og hvide kartofler
  • ​Kraftig andesauce.

Dessert:

  • ​En skøn gammeldaws æblekage.

Kontakt os for forudbestilling senest d. 07/11

Det er nødvendigt at forudbestille vores mortensaften menu, og den sidste frist for bestilling er d. 07/11. Ønsker du at bestille maden til mortensaften gennem os, så er du derfor meget velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har nogle allergener, som vi skal tage højde for.

Gældende regler vedr. afbestilling:

Ved afbestilling af hele arrangementet eller ved reduktion på mere end 10% i antal bestilte kuverter efter ovennævnte tidspunkt, men dog inden 6 døgn før arrangementets afholdelse, kan virksomheden kræve en godtgørelse, der svarer til 50% af prisen for de bestilte kuverter, ved reduktion i antal dog for det afbestilte antal udover 10%. Desuden kan virksomheden kræve at blive holdt skadesløs for udgifter til særligt aftalte ydelser, der ikke kan afbestilles (f.eks. musik, optræden m.v.).

Ved afbestilling og enhver reduktion i antal bestilte kuverter senere end 6 døgn før arrangementets afholdelse kan virksomheden kræve en godtgørelse, der svarer til 75% af samtlige ydelser.

KOM OG NYD MADEN I VORES HYGGELIGE RESTAURANT. VI HAR ÅBENT FOR WALK IN.

59 444 393

Man-Søn: 16:00-21:00

MARTINS GASTRO

Sme​delundsgade 39C
​4300 Holbæk

Telefon: 59 444 393
Mail: info@mgastro.dk

Se fødevarestyrelsens kontrolrapport her

Åbningstider

Frokost

Alle dage: 11.00 - 14.00

Aften

Alle dage: 17.00 -  21:30

Om os

Information kommer snart.