Forret (anrettet i weck glas)
Marinerede rejer anrettet på bund af sprøde salater med ærtepüré, sprødt serrano og friske ærteskud, Hertil friskbagt brød
Buffet
Sprøde salater med cantalupmelon, granatæble, frisk agurk og rødbedespire
Fettucchine af gulerødder med ærteskud, fintsnittet springløg, løgspire og ristede græskerkerner
Salat af krydderristede kikærter med babyspinat, friske skalotter og julienne af tomat samt blød græsk feta
Ristede små kartofler med citrus, semitørrede tomater og persille
Langtidstegt Amerikansk oksecülotte stegt med urter
Kyllingebryst suprême stegt med citron, rosmarin og hvidløg
Kalvespidsbryst braiseret i øl, serveret med braisergrønt samt sauce af lage
Hjemmebagt brød og kryddersmør
Dessert
Fransk brownie med limecreme og pistaciekrokant
Der kan som minimum bestilles til 10 kuverter.
I øvrigt gælder branchen afbestillingsregler