TAKE AWAY I HOLBÆK

Hvis du har brug for en afslappende aften derhjemme uden madlavning, så spring frysepizzaen over og tag maden fra Martin’s Gastro med hjem.

Det kan også være, at du skal have gæster, men at du ikke har tid til at lave mad. Forkæl dine gæster med god og veltillavet dansk mad af høj kvalitet.

Hos Martin’s Gastro tilbyder vi take away i Holbæk og opland. Du skal selv hente maden, men vi sikrer dig, at den holder sig lækker og varm – helt til du er hjemme igen.

Vores mad er altid lavet helt fra bunden, og det gælder uanset, hvad du vælger på menukortet. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

*Info: Grundet ny lovgivning er der nu påregnet 4,- pr. udleveret pose

Ring og bestil i dag
Se menukort

Take away i høj kvalitet

Hos Martin’s Gastro kan du få alt fra steak, flæskesteg og kylling til burger og fisk. Du kan vælge blandt de samme retter, som kan spises i restauranten, og du finder helt sikkert noget til hele familien på menukortet.

Martin’s Gastro tilbyder take away, som dygtige og professionelle mennesker står bag. Maden er lavet på friske råvarer, og vi kan derfor sikre, at kvaliteten er i orden.

Vi tilbyder almindelige hverdagsretter, og du får derfor ikke dårlig samvittighed over usund take away.

Med mad fra Martin’s Gastro får du en fantastisk smagsoplevelse i dine vante rammer.

Kontakt os

Er du blevet fristet af menukortet? Ring til Martin’s Gastro på 59 444 393 og bestil take away til din hjemmeaften. Med vores take away får du mere tid til dig selv og din familie.

Du er selvfølgelig også velkommen til at spise i vores hyggelige restaurant. Hvis du skal holde et større arrangement, så tilbyder vi også catering, hvor vi gerne leverer maden – nemt og simpelt.

Vi glæder os til at servere din mad.

KOM OG NYD MADEN I VORES HYGGELIGE RESTAURANT. VI HAR ÅBENT FOR WALK IN.

KOM OG NYD MADEN I VORES HYGGELIGE RESTAURANT. VI HAR ÅBENT FOR WALK IN

Man-lør: 11:00-21:00 / Søn: 16:00-21:00

+45 59 44 43 93